Våre samarbeidspartnere

TANGENT

Som kunde av RebornByHW bidrar du til en bedre hverdag for mennesker som ellers ville stått utenfor arbeidslivet.

Tangent (Fønix Arbeidsinkludering AS) er en samarbeidspartner for næringslivet innen logistikk, catering, bakeri, trevareproduksjon og vaskeri. Alt vi leverer produseres under merkenavnet Tangent og utføres av mennesker med behov for varig tilrettelagt arbeid. (les mer på www.tangent.as)


MAAO 

Vi i Reborn by HW vil gi store deler av våre inntekter til et barnehjem i Sierra Leones.

«Myhome» ligger i hovedstaden Freetown og er et barnehjem bestående av 20 barn. Hjemmet drives av organisasjonen “MAAO” (My African Aid Organisation) som ble etablert i 2006 av Leif Arild Jensen og Petal Anne Jensen. Hjelpeorganisasjonen har som hovedformål å hjelpe trengende i Afrika, først og fremst er det barn som står i fokus, tanken er å kunne støtte opp om lokale prosjekter. 

Det som skiller My Home fra andre humanitære prosjekter er at MAAO er en liten organisasjon som drives av dugnad. Listen ligger høyt når det gjelder etikk, og målet er at ingen utgifter skal belastes av innsamlede midler. Gjennom sine 10 år har barnehjemmet etablert seg godt, og viser god organisering. Det er alltid barna som er i fokus, og barnehjemmet har hatt de samme voksne ansatte hele perioden. Dette gjør at barna får en trygg og stabil tilværelse på hjemmet. I Sierra Leone er det ingen selvfølge at barna får skolegang, men på deres barnehjem går alle barna på skole, og de får 4 måltider om dagen i et trygt barnehjem. 

MAAO er en organisasjon som yter 100% og gjør virkelig en forskjell i hverdagen. Kjøp våre produkter å bli med å gjør en liten forskjell for barna i Sierra Leone. Her er det barn som får den nødvendige hjelpen de trenger og sjansen til en lys fremtid.Health Workers AS

Health Workers AS er en av våre samarbeidspartnere. Disse tilføyer oss med gjenbrukt arbeidstøy. Health Workers er en nettbutikk som ble etablert i 2005 og er 100% norskeid. Nettbutikken har kontorer og lager i Sandefjord, der selges yrkesklær og tilbehør til helsesektoren. 

Health Workers fører et stort utvalg av overdeler som tunikaer, t-shirts, warm-ups / fleecejakker, lege- og laboratoriumsfrakker, bukser, sneakers, clogs, sandaler, operasjonsluer, navnskilt, hygienemapper, søsterur, og et utvalg smittevernprodukter. De har også sin egen kolleksjon HWnext!, som har fokus på miljø og bærekraft. Kolleksjonen baserer seg på miljøvennlige stoffer (resirkulert plast og Tencel) i fra italienske Klopman og produseres i Norge. Virksomheten tilbyr kolleksjoner i alle prisgrupper og i et stort utvalg av farger.

Sjekk ut: https://www.healthworkers.no/

www.healthworkers.no

https://www.facebook.com/healthworkerscom